PRONTO ITALIA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5075 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pronto Italia Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 0:22 Prima eten voor een prima prijs!
27 jan 2023 om 7:13 Prima pizza’s, op tijd bezorgd en goed warm
24 jan 2023 om 17:31 Beste authentieke Italiaanse restaurants! Ik bestel regelmatig omdat het eten heel lekker is! Ook wordt er altijd gehoor gegeven als je een opmerking plaatst. Daar houden ze altijd rekening mee!Heel fijn is dat! De parmigiana melanzane is top!
18 jan 2023 om 20:16 Alles was warm en lekke! Porties echt heel goed!! Ga zo door Pronto!!
17 jan 2023 om 12:23 Vlees was te doorgebroken jammer
15 jan 2023 om 20:24 Te lang gewacht
9 jan 2023 om 22:03 Tagliatelle met gerookte (???) zalm zeer matig! Ik vraag me af of er wel gerookte zalm inzat??? Geen stukjes zalm aangetroffen. Het smaakte ook niet naar zalm.. Alleen veel tomatensaus! Wat een nep gerecht van slechte kwaliteit! Nooit meer!
2 jan 2023 om 22:41 Heerlijk eten als altijd. Waar blijven de zelfgemaakte broodjes? Pistoletjes zijn toch wel een minpunt.
31 dec 2022 om 9:09 Bestelling was als altijd netjes op tijd afgeleverd door de vriendelijke bezorger. Eten was weer prima!
28 dec 2022 om 19:52 Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!! Top!
27 dec 2022 om 21:36 De pasta arrabiata was heerlijk, ik mis alleen wel de zelfgemaakte broodjes ipv afbakbroodje.
25 dec 2022 om 22:52 Amazing Pizzas to complement the Christmas