PRONTO ITALIA AMSTERDAM

PRONTO ITALIA AMSTERDAM De echte Italiaanse keuken bij u thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4736 beoordelingen
15 jan 2022 om 21:15 Eerste keer hier besteld en helaas geen goede ervaring. Bezorging duurde lang en de pizza zelf was helaas van ontzettend lage kwaliteit, alsof de ingrediënten niet vers waren. Jammer, maar ik zal hier niet meer bestellen.
14 jan 2022 om 23:26 Pizzas were decent, nothing great.
14 jan 2022 om 16:51 We ordered two pizzas and it just doesn't taste good. Neither the pizza bread nor the topping was good. I was expected much more than this from something called Italian pizza
13 jan 2022 om 20:42 Prima pizza al kan de bodem wel krokanter en waarom zijn er hier nergens pizza’s uit houtovens te krijgen. Je wilt toch de beste pizza maken!?
11 jan 2022 om 20:20 Heerlijk !
10 jan 2022 om 9:08 Lekker eten zoals altijd en zeer vriendelijke bezorger
9 jan 2022 om 23:23 Lasagne was lekker, heerlijk broodje erbij
6 jan 2022 om 23:20 Top
6 jan 2022 om 18:50 Eten is top en van restaurantkwaliteit. Zelfs na brengen waardoor er vaak wat verloren gaat.
5 jan 2022 om 22:57 De tomatensaus was niet extra. Leek niet heel verse eten.
5 jan 2022 om 21:39 All was tasty and fresh but the pizza topping was spread separately (each topping on a different part from the pizza) which I didn’t understand
4 jan 2022 om 19:48 Door een misverstand had ik een verkeerde pizza besteld. Kreeg een nieuwe na sluitingstijd! Absoluut wereld service!!! Zeer netjes afgehandeld, was niet nodig maar ze deden het met liefde! Wat een enorme klantvriendelijk. Een groot compliment!!!!