PRONTO ITALIA AMSTERDAM

PRONTO ITALIA AMSTERDAM De echte Italiaanse keuken bij u thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4648 beoordelingen
18 okt 2021 om 14:21 Prima eten, precies op tijd bezorgd !
16 okt 2021 om 12:20 Heerlijk gegeten, snel bezorgd en vriendelijke bezorger
12 okt 2021 om 22:46 De pizza was heel lekker en snel bezorgd
10 okt 2021 om 18:52 De pasta arrabiata is heel lekker maar -portie is kleiner -pasta is van 10 naar 11 en nu van 11 naar 12 euro gegaan. Dan mag de portie wel groter worden ipv kleiner. Huilon.
10 okt 2021 om 8:42 CRAP! Garbage food and slow delivery. We have ordered from them twice with the same results. Please avoid this place at all costs.
9 okt 2021 om 22:39 Pizzalar harika. Ellerinize saglik. Bugun gec geldi ama yine de 5 yildiz veriyorum.
8 okt 2021 om 22:31 Je krijgt wat je verwacht, op tijd en met een glimlach
4 okt 2021 om 12:09 Bezorgtijd gaat niet tot later dan 90 minuten, maar heb toch zeker twee uur gewacht op mijn bestelling. Normaal gesproken goede bezorgtijd, maar deze keer viel het tegen. Omdat het normaal gesproken goed in orde is beoordeel ik de bezorging met 3 sterren.
2 okt 2021 om 19:00 Twee jaar lang mijn go-to pizza place geweest. Nu helaas verhuisd maar altijd super goede pizza gehad!
30 sep 2021 om 20:26 Koud , een lading zout , te laat. Ik doe het nooit meer.
29 sep 2021 om 19:55 Really great food (we had pizza, pasta and salad) and good portions! I'll definitely order again.
28 sep 2021 om 9:35 Heel lekkere garnalen, keurig op tijd bezorgd!