PRONTO ITALIA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4970 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pronto Italia Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 7:29 Super en lekker
30 sep 2022 om 20:34 Super!
30 sep 2022 om 20:23 Loved the lasagna(big portions!) also the fresh and nice tiramisu
23 sep 2022 om 17:38 Zoals altijd snel bezorgd en lekkere pizza
22 sep 2022 om 22:05 Was wel echt lekker op smaak.. ben eerlijk gezegd verbaasd over de kwaliteit van de pizza echt lekker hoor. Me nieuwe spotje in de buurt van zuid blijf zo door gaan!
20 sep 2022 om 13:22 Worst delivery services ever, they called me to ask come downstairs (I was in a hotel), but they don't wait for me and simply drop the order at the reception, which in the meantime brings it to my room. So I end up waiting and eating a cold pizza!
20 sep 2022 om 13:11 Een pizza besteld en wat extra ingrediënten toe laten voegen, super lekker. Goede krokante bodem. Ga zeker weer bestellen
20 sep 2022 om 9:35 Top
18 sep 2022 om 23:35 Snelle bezorging en heerlijk eten! Zeker vaker bestellen hier!
17 sep 2022 om 20:15 Super!
16 sep 2022 om 22:22 Ik had Tortellini alla Sorrentina. Een dikke aanrader!! Wat een heerlijke pasta. Deze ga ik vaker bestellen. En de bezorger was perfect op tijd.